Reiniging crepi gevel

Vervuilde crepi

Een crepi beschermt je gevel tegen weersinvloeden en is uitstekend te combineren met gevelisolatie. Door de jaren heen vervuilt de crepi van een buitengevel door stof en roetaanslag en allerhande organisch materiaal zoals algen, mos en schimmels. Met een professionele reiniging laat je je crepi er terug als nieuw uitzien.

Specialist in crepireiniging

VDP Home Solutions is specialist in crepireiniging. We hanteren verschillende technieken en producten, afhankelijk van de soort gevelbepleistering. Crepi op siliconenbasis mag onder lichte hogedruk gereinigd worden, bij minerale pleisters is dit uit den boze. Voor groene aanslag en mos laten we het product enige tijd inwerken alvorens af te spuiten met water of stoom.  Een tweede desinfecterende laag voorkomt de aangroei van organisch materiaal in de toekomst.

Geef je buitenbepleistering een nieuwe look

Prijs crepi reiniging

Wat kost een crepi reiniging? Wij reinigen jouw crepi altijd heel professioneel en op een duurzame manier. De prijs hangt af uiteraard af van de afmeting van je gevel en het gebruikte materiaal (hoogtewerker, stelling,…). Wij beschikken zelf over alle moderne materialen om je crepi optimaal te reinigen. Dat maakt dat we altijd voor een concurrentiële prijs werken. We hebben trouwens ook een sterke reputatie in heel de provincie Antwerpen inzake crepi reiniging voor een faire prijs.  Een offerte maken we altijd gratis en vrijblijvend.

Contacteer ons voor een gratis prijsofferte reiniging crepi gevel.
Of bel 0472 68 50 62
Wij zijn actief in heel de provincie Antwerpen.