Gevelreiniging

Specialist in gevelreiniging

De gebouwen in Vlaanderen hebben heel wat te verduren onder luchtvervuiling, wind en zure regen. Het vochtige weer bevordert de groei van algen, mossen en schimmels. Ook beschadiging door graffiti kan een gevel lelijk ontsieren.

VDP Home Solutions is specialist in gevelreiniging. Wij analyseren de ondergrond en aanwezige beschermlagen om vervolgens tot reiniging over te gaan. We hanteren de meest efficiënte techniek of een combinatie van reinigingstechnieken om tot een optimaal resultaat te komen. VDP Home Solutions werkt enkel met kwalitatieve producten die een WTCB label en/of een ATG keuring hebben.

Met onze gevelreiniging oogt je woning weer als nieuw!

Stoomreiniging

Gevelreiniging door middel van stoomreiniging is budgetvriendelijk en efficiënt bij oppervlakkige vervuiling van de gevel. Ideaal om bijvoorbeeld algen en mos te verwijderen. Bij stoomreiniging spuiten we stoom met hoge druk op de gevel. Deze reinigingstechniek is ook geschikt voor gevels met een natuurlijke patina.

Zandstralen: onze specialisatie

Bij hardnekkig vuil en een niet-poreuze gevel, is zandstralen de beste reinigingstechniek. Bij deze milieuvriendelijke gevelreiniging worden kleine korrels zand tegen hoge druk tegen de muur gespoten. Deze methode gebruiken we enkel als het bestaande voegwerk ook vernieuwd moet worden.

Chemisch reinigen

Bij hardnekkig vuil én als de ondergrond het toelaat, is chemische reiniging ook een optie. Bij deze gevelreiniging wordt een chemisch middel op de gevel aangebracht waardoor er een chemische reactie ontstaat en het vuil los komt. Op deze manier kan je snel en efficiënt grote oppervlakken reinigen. Het verwijderen van verf of roet behoort niet tot onze service.

Graffiti verwijderen

Bij besmeurde gevels kunnen we graffiti verwijderen met een biologisch of chemisch reinigingsmiddel in combinatie met stoom. We raden aan om de gevel na te behandelen met een transparante coating die ervoor zorgt dat eventuele nieuwe graffiti enkel met warm water kan verwijderd worden.

Wat kost gevelreiniging?

De prijs van een gevelreiniging hangt af van de arbeidskost, het gebruikte materiaal (hoogtewerker, stelling, …) en de gebruikte schoonmaakmiddelen. VDP Home Solutions heeft een sterke reputatie in de provincie Antwerpen inzake optimale gevelreiniging tegen een correcte prijs. Wij beschikken over alle nodige, moderne materialen om de werken uit te voeren. Zo kan VDP Home Solutions flexibel en tegen concurrentiële prijzen jouw project realiseren.

Contacteer ons voor een gratis prijsofferte gevelreiniging.
Mail ons of bel 0472 68 50 62
We komen ter plaatse kijken en maken vrijblijvend een gratis offerte.