Ontmossen van daken

Ontmossen komt de levensduur van je dak ten goede

Vuil, mos en algen geven een onverzorgde uitstraling aan je huis. Bovendien kunnen ze je dakbedekking aantasten en waterinfiltratie bij leien, pannen of golfplaten veroorzaken.

Het ontmossen van daken heeft niet alleen een esthetisch voordeel, maar het komt ook de levensduur van je dak ten goede. Onder het motto ‘beter voorkomen dan genezen’ raden wij je aan om tweejaarlijks een biologisch mosdodend product te laten aanbrengen. Gezien deze preventieve behandeling voor de duurzaamheid van je dak van groot belang is, nemen wij de opvolging ervan graag voor onze rekening.

Laat tijdig je dak nakijken en reinigen.
Voorkom waterinfriltatie en een versneld verouderingsproces door mos en algen.

Soorten dakreiniging

Dakreiniging

We verwijderen mos en vuil met een biologisch, mosdodend product. We spuiten het dak af met stoom onder druk, kijken het volledig na en controleren op lekken of andere schade. Desgewenst reinigen wij ook dakgoten en schouw en voorzien we je dak van vogelpinnen.

Dakreiniging in combinatie met onzichtbare beschermlaag

Na dakreiniging geven wij een nabehandeling met hydrofugelaag. Je dakpannen krijgen een  kleurloze laag die bescherming biedt tegen vocht en vuil. De levensduur van je dak verhoogt aanzienlijk.

Dakreiniging in combinatie met gekleurde dakcoating

Na dakreiniging brengen we een gekleurde beschermlaag aan. Bij pannen kan je kiezen tussen een transparante of gekleurde coating, bij leien is een gekleurde dakcoating standaard. Je dak wordt door deze laag beschermd tegen vocht en vuil en het krijgt ook een nieuwe uitstraling. De resultaten zijn verbluffend, met deze totale make-over lijkt je dak als nieuw.

Wat kost het ontmossen van daken?

De prijs van de dakreiniging hangt af van de te reinigen oppervlakte, het gebruikte materiaal (hoogtewerker, stelling, …) en de gebruikte schoonmaakmiddelen. VDP Home Solutions  is een betrouwbare partner met een jarenlange ervaring in het ontmossen van daken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jou.

Ons actieterrein spreidt zich uit over de provincie Antwerpen.

Contacteer ons voor een gratis prijsofferte voor het ontmossen van je dak.
Of bel 0472 68 50 62
Wij zijn actief in heel de provincie Antwerpen.